Överlägg

Kontorsstädning i Stockholm

Det finns många städfirmor som erbjuder kontorsstädning i Stockholm. På ett kontor med många anställda är det viktigt att hålla rent och snyggt. Alla har ett eget ansvar, men det är arbetsgivarens ansvar att se till att kontoret städas regelbundet. Med rätt städfirma kan man få en produktiv kontorsstädning Stockholm och man kan vara säker på att det blir kliniskt rent. Beroende på hur stort kontoret är, samt hur många anställda det är kan man komma överens med städfirman hur ofta det ska städas och vad som ska städas. De flesta städfirmor erbjuder helhetslösningar, men ibland kan det räcka med endast en grundstädning någon gång i månaden.

Produktiv kontorsstädning i Stockholm

Det är alltid ett bra tips att jämföra olika städfirmor och ta in offerter från dessa för att man ska få det bästa priset. Dock är inte priset det viktigaste, utan det är viktigare att städningen blir produktiv och korrekt utförd. De flesta städfirmor erbjuder likadana eller olika tilläggstjänster, men det som oftast skiljer är priserna. Många tar även en kostnad för milersättning, men de kan också ta betalt för hur stort utrymme som ska städas, medan andra kan erbjuda ett fast pris. Det finns städfirmor som använder sig av dyrare städprodukter och kan bestämma kostnad för städning efter det också. Med andra ord är det alltid bra att se vad respektive städfirma har att erbjuda, samt till vilket pris.

Hygien är viktigt för arbetsmiljön

Att städa på arbetsplatsen är som ovan nämnts allas ansvar, men däremot måste arbetsgivaren se till att det finns städprodukter. Det är viktigt med hygien på en arbetsplats eftersom det är många som vistas där och bakterier lättare sprids om det inte är rent. Detta handlar också om arbetarnas arbetsmiljö. Det är inte enbart hygienen som är viktig, utan alla mår bättre av att det är rent och snyggt också. Det gör det mer trivsamt och är alltså en viktig faktor för en bra arbetsmiljö på kontoret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *