Överlägg

Belysning Stockholm lyser upp

Det finns mycket lampor i vår omgivning, så också hos belysning Stockholm. Belysning skapar olika lyster och känslor så vi bör tänka efter när vi planerar belysning.

Olika färger på belysning

Det finns gul belysning, vit, kall och varm för att nämna de mest typiska. Ett kallt ljus upplevs ofta som ljusare medan ett gulare ljus upplevs som mysigare och mer som hemma. Hos belysning Stockholm finns ett stort utbud och många varianter av dem båda. Vi kan också hjälpa dig med att tala om vad våra olika belysningserbjudanden är bäst på, till exempel om du söker en läslampa så har vi en kategoriseringsfunktion som hjälper dig att hitta just det på belysning Stockholm.

Olika upphängningar

Vi har en hel del belysning som kan hängas eller sättas upp i serier, så att du kan ha en taklampa ovanför ditt vardagsrumsbord och också ha samma typ av belysning som en stående lampa bredvid soffan och ytterligare en bordslampa i fönstret. På belysning Stockholm finns alla dessa varianter för mången Eftertraktad belysning stockholm så kom in och kika.

Vi har också en hel del dekorationsbelysning i form av figurer som kan tilltala barnen, och mysbelysning för sovrummet i olika färg och form.

Stort sortiment av glödlampor

Idag finns många olika sorters glödlampor som du säker känner till. På belysning Stockholm har vi tydliga översättningstabeller så att du ska kunna känna dig trygg med vad du köper. Vi säljer mest LED-belysning på belysning Stockholm, då de är mest populära. Gå in i vår översättningstabell för att se vad t ex 10 lm motsvarar i watt, om du är mer van vid watt-styrkor på glödlampor. Varje lampa har information om dimbarhet och sockelstorlek på ett sätt vi hoppas du finner enkelt och tydligt att förstå.

Välkommen in på vår sida, där vi också har information om leverans- och betalningsalternativ.

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *