Överlägg

Enkelt och tryggt -magasinering Malmö

Bor du i Malmö och har ont om plats att förvara dina saker på? Då kan magasinering vara något för dig. Att hyra ett förråd ger dig möjlighet att förvara dina saker på en annan plats, vilket gör att de inte tar upp någon plats hemma och du slipper samtidigt göra dig av med dem. Det kan till exempel vara skidutrustningen eller ett par vinterdäck. Det går även att använda sig av magasinering i Malmö för att förvara bohag vid till exempel en längre utomlandsvistelse, om du står mellan två bostäder eller vill förvara ett dödsbo för att kunna gå igenom sakerna i lugn och ro.

Förråd efter dina behov

Det finns många olika typer av förråd att hyra. Ytan i förråden räknas i kubikmeter. Om du staplar på höjden får du en effektiv magasinering Malmö vilket gör att du får plats med fler saker på en mindre golvyta. Det finns möjlighet till både lång- och korttidsmagasinering. Firman kan även erbjuda tjänster som nedpackning och transport till och från förrådet. Det är du som kund som väljer vilka tjänster du vill ha och tillsammans med firman skräddarsyr ni ditt hyresavtal. Månadshyran för ett förråd beror bland annat på storleken på förrådet och hur lång tid du tänkt att hyra.

Säker magasinering i Malmö

Du vill självklart att dina saker ska vara säkra där du förvarar dem. Förråden ska ha bra ventilation för att undvika kondens och mögel. Det är även viktigt att det finns ett bra säkerhetssystem med både larm och kamera. Vilka som hyr förråden är sekretessbelagt och inga obehöriga har tillträde till området. Det finns en försäkring om dina saker skulle bli skadade eller bestulna. Allt detta är för att du ska ha en magasinering i Malmö som du känner dig trygg med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *