Överlägg

Kvalitativ nagelutbildning i Stockholm

Om du drömmer om att arbeta som nagelterapeut kan det passa ypperligt att gå en nagelutbildning i Stockholm. Hos Salong Nordh/Fantasy Nails Sweden kan du få en högkvalitativ nagelutbildning som ger dig grunden för att starta en framgångsrik karriär som nagelterapeut i Stockholm. Utbildningen ger dig grunden inom olika tekniker inom nagelhantering under en intensiv snabbkurs på fyra veckor.

Regelbundna nagelutbildningar i Stockholm

Salong Nordh erbjuder en ny Industriledande nagelutbildning stockholm så ofta som varannan månad. Eftersom det handlar om en intensivkurs kan du som planerar att boka in utbildningen bli färdigutbildad inom en snar framtid. I nagelutbildningen ingår förberedande kunskap inom gesällbrevet. Utbildningen lär dig allt kring de senaste trenderna och teknikerna för att lyckas få en framgångsrik karriär i branschen. Du får dessutom personlig och individuell handledning under utbildningen för att lära dig så mycket som möjligt under den korta tiden för utbildningen. Därmed blir tiden för kursen maximerat använd för att du ska lära dig så mycket som möjligt, så intensivt som möjligt. För att säkerställa att alla deltagare deltar i kursen och lär sig så mycket som möjligt genomförs arbete mindre grupper. Du som går utbildningen får på så sätt alltid den hjälp och det stöd du behöver för att lyckas i nagelbranschen som en blivande certifierad nagelterapeut.

Prisvärd nagelutbildning

Genom att Salong Nordh samarbetar med Medical Finance kan du som går utbildningen få räntefri delbetalning, om du så önskar. På så sätt kan du dela upp betalningen på 6,12 eller 24 månader. Därmed behöver du inte ha hela summan pengar till hands för nagelutbildningen i Stockholm för att få tillgång till utbildningen. Du kan istället dela upp betalningen så att den blir hanterbar baserat på din ekonomiska situation. På så sätt kan du få en fantastiskt nagelutbildning i Stockholm oavsett hur din nuvarande ekonomiska situation ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *