Överlägg

Målare arbetar digitalt i Stockholm

Under Corona-krisen har flertalet företag i Stockholm börjat utföra sina event online, det har även denna målare! Denna målare har tagit varenda en av sin vernissage online vilket har gjort att hans affärer i Stockholm har skjutit i höjden. Det är en sådan otrolig affärsidé att jag som en redan tidigare beundrare av honom blir ännu mer övertygad om hans förmåga som målare i Stockholm. Att kunna anpassa sig under en sådan kris som pågår över hela världen är otroligt. Det är så många som låter sig kuvas under en sådan epidemi men att se en entreprenör som han själv anpassa sig till situationen och kanske till och med kliva ut starkare på andra sidan är helt otroligt.

Hur arbetar en målare Stockholm?

Att arbeta som en professionell målare i Stockholm skiljer sig mycket från andra delar av världen. Stockholm är en stad med skyhöga hyreskostnader vilket gör att tröskeln för att kliva in i branschen är betydligt mycket högre än vad det hade kunnat vara i andra städer.

I Göteborg till exempel är tröskeln inte i närheten av lika hög för att komma in i branschen. Det har gjort att många av vår tids stora målare inte kommer från Stockholm utan snarare från mindre orter och städer runt om i landet.

Kostnadsfri offert inom 24h

Förutom att måla porträtt och landskap så utför denna målare även en hel del lägenhet- och fönstermålningar. I och med att han ursprungligen kommer ifrån branschen utför han de projekten under de lite tuffare månaderna på året när försäljningen går lite trögare. Företaget han arbetar med då arbetar med en nöjd kundgaranti vilket deras återkommande kunder uppskattar stort. De lämnar även alltid en kostnadsfri offert på sina platsbesök vilket gör att de har vunnit en hel del statliga upphandlingar.

Ring företaget direkt så återkommer dem med ett prisförslag inom de kommande 24 timmarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *