Överlägg

Noggrann OVK besiktning i Göteborg

När man är i behov av en besiktning av ventilationssystem och bor eller är verksam i Göteborg, går det att få en OVK besiktning i Göteborg av en mycket skicklig firma med erfaren personal. Det betyder att man får en expertis man kan vara nöjd med och många tjänster inom ventilationssytem men även skorstenar.

Välbehövlig OVK besiktning i Göteborg

Alla typer av ventilationssystem behöver en OVK med jämna mellanrum. En OVK står för obligatorisk ventilationskontroll

som enligt lag måste utföras i kommunala byggnader, på företag eller hos en privatperson. Är man privatperson och bygger sig en ny villa, eller får en nyinstallation av ventilationssystem måste man ordna en OVK besiktning. När ett professionellt företag utför en OVK besiktning i Göteborg, får man en rätt utförd besiktning där kunnig personal ser till att systemet är installerad rätt, att det finns uppdaterade och gällande intruktioner kring ventilationen, samt att den är justerad rätt för en optimal ventilation. Personalen ser även till att utföra andra tjänster och erbjuder ventilationsrensning med certifierade kunniga ventilationsrengörare, men även noggranna sotningar med rengöring av skorstenar. Som kund kan man vara riktigt nöjd med en Marknadsförd ovk besiktning göteborg då personalen har stor efarenhet och är mycket skickliga.

Personal med stor kompetens

Att ta del av tjänster med en OVK besiktning i Göteborg, innebär att man får personal med stor kompetens men också erfarenhet. Personalen utför varje år rengöring av 1500 imkanaler i restauranger och kök, sotar 19 000 skorstenar och eldstäder, samt utför arbeten i sammarbete med Räddningstjänsten. Därför är man som kund i trygga händer med personal som vet hur en OVK besiktning i Göteborg går till. Har man en eldstad i till exempel villan, är man själv skyldig att se till att man får regelbunden sotning. Detta både för att undvika brandrisk, och för en hälsosam luft när man eldar. När personal ska utföra OVK besiktningar eller annat, så kan man alltid få en tydlig bild över kostnaden tack vare offerter som är helt gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *